Vandaag, 10 januari 2019 had ik het laatste consult met een zeer tevreden cliënt. Zij is bij mij begonnen in mei 2018 en had vandaag een afsluitend weeg- en meetmoment en de eindevaluatie. Bijgaand het prachtige resultaat. Ze weegt 9 kilo minder, haar taille is 6 cm smaller, het vet met 7% naar beneden en spier met 1,5% omhoog. Haar visceraal vet (dat is het buikvet rond de organen) van 11 naar 8. Zij is niet teveel afgevallen en zeker niet te snel, want dan is de kans het grootst dat zij het in de toekomst echt kan gaan vasthouden. Deze dame weet hoe het moet en ik ben zeer trots op haar. Ik gaf haar adviezen en gezonde recepten mee en gedurende het traject deelde zij steeds vaker ook recepten en tips met mij. Dat is dus de kunst van iemand zo motiveren dat gezond eten en voldoende bewegen een nieuwe levensstijl wordt. En omdat genieten belangrijk is, kreeg ik als dank van haar een flesje Spaanse wijn dat ik natuurlijk bewaar voor het weekend, want doordeweeks kies ik bewust voor koffie, thee en water.